14 november 2020

Marjolein Gernler-van Westen – 9to9

Je hebt contact met andere ondernemers maar het is niet opgelegd. Het gebeurt als je een kopje koffie bij het koffieapparaat drinkt.
Marjolein Gernler-van Wester - 9to9

9to9 bestaat uit een team van drie personen. Ons kantoor is sinds maart 2020 gevestigd op de begane grond. Een verzamelgebouw zoals het concept van De Koploper is iets wat ik bij mijn klanten in andere delen van Nederland ook zag. Het spreekt me erg aan. Contacten ontstaan gemakkelijk en er zijn tal van faciliteiten waar ik gebruik van maak. Bijvoorbeeld de vergaderruimte.

 

Wij ‘ontzorgen’ ondernemers op allerlei mogelijke manieren. 9to9 staat voor flexibiliteit en we bieden samenwerking op momenten dat het jou uitkomt. Of dat nu eens per week of eens per maand is, op projectbasis of ad hoc. Alles is mogelijk. We werken met name voor kleine en middelgrote bedrijven maar we zijn bijvoorbeeld ook personal assistant voor een bekende Nederlander. Ons motto is dan ook: alle randzaken uit handen nemen zodat de ondernemer kan doen waar hij of zij goed in is. Het voordeel is dat je als bedrijf geen vaste kracht hoeft in te huren waardoor arbeidskosten beheersbaar blijven. Wij zijn er alleen wanneer je ons nodig hebt.

 

Dat sprak mij ook aan in het concept van De Koploper. Je kunt hier opschalen of afschalen wanneer je dat wilt. We hebben nu een relatief klein kantoor, maar we maken ook gebruik van de vergaderruimte die in ons geval vlak naast onze werkruimte ligt. Ik hoef dus niet naar een andere locatie voor groter overleg. Wat voor mij ook redenen zijn geweest om me in De Koploper te vestigen, zijn de centrale ligging, de zichtbaarheid en de naamsbekendheid die hieruit ontstaat.

Huren in
De Koploper?