Bereikbaarheid

De Koploper ligt direct naast het Centraal Station van Goes aan het Stationsplein en is dus uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Kom je met de auto dan is er normaliter voldoende betaalde parkeergelegenheid op ons eigen terrein. De parkeergelegenheid bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw, te bereiken via het Stationsplein. Er is hier ook voldoende mogelijkheid om elektrische voertuigen op te laden. Voor huurders zijn betaalde jaarplaatsen beschikbaar, waarmee zij verzekerd zijn van een parkeerplek.

Op ongeveer 5 minuten loopafstand ligt een gratis parkeerterrein (adres: Stationspark 25).

Per auto is de directe omgeving binnen handbereik. Ook de Randstad, West-Brabant en Belgische steden als Antwerpen en Gent, liggen op korte reisafstand.

Locatie

Bereikbaarheid
met de auto

Neem uit oostelijke richting afslag Kloetinge op de A58 en rijd vervolgens rechtdoor tot je het station nadert. Vanuit westelijke richting afslaan op de A58 bij knooppunt De Poel. De Deltaweg volgen en rechts afslaan bij het kruispunt aan de 's Heer Hendrikskinderdendijk. Vervolgens alsmaar rechtdoor tot je het stationsplein nadert.

Bereikbaarheid
met het ov

Stap je uit op station Goes dan ben je er bijna. Neem de uitgang aan de stadszijde en kijk naar rechts. De Koploper kun je niet missen. Hetzelfde geldt voor het busvervoer.

Neem gerust
contact op!

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die De Koploper te bieden heeft! Dus bel, mail of kom gerust langs!