Vergader-
ruimte

Sprekers en denkers ruimte bieden

Dat vinden wij belangrijk. Of je nu een meeting met collega’s gepland hebt, in overleg gaat met een opdrachtgever, of een training geeft aan derden. De vergaderruimtes in De Koploper zijn een inspirerende plek om met elkaar in gesprek te gaan. Ideeën worden hier geboren. Opdrachten vormgegeven.

Reserveren?

Onze
vergaderruimten

Multimedia
Van touchscreen tot TV of flip-over. Allerlei tools staan tot je beschikking.
Voorzieningen
Algemene receptie, een gastheer, en ook horeca. Van alle gemakken voorzien dus.
15 personen
Vergaderen kan, afhankelijk van het aantal personen, in kleine of grotere ruimtes.
Zuivere lucht
Het gehele pand heeft topkoeling. Dat betekent gezuiverde lucht en een prettige temperatuur.

Huur een
vergaderruimte

De beste ideeën ontstaan vaak wanneer er gespard wordt. Om dit te faciliteren zijn er meerdere vergaderruimtes in De Koploper beschikbaar. Uiteenlopend qua grootte, van 20 m2 tot 60 m2, afhankelijk van de groep mensen waarmee je rond de tafel gaat zitten. In principe kun je met 4 tot 13 mensen vergaderen.

Vanzelfsprekend zijn alle ruimtes gemeubileerd, volledig afgesloten van de drukke buitenwereld, en voorzien van faciliteiten die los gehuurd kunnen worden zoals een beamer, HD-scherm of verplaatsbare TV. In de grotere vergaderruimte staat standaard een elektronisch whiteboard paraat. Aan de slag? Neem direct contact met ons op!

Het boeken van een vergaderruimte kunt u doen door te rechtstreeks te boeken op https://dekoploper.huurvergaderzaal.nl/, maar mailen naar reserveringen@dekoploper.com of bellen naar 0113 288 988 kan natuurlijk ook.

Sfeer

Onze
faciliteiten

Neem gerust
contact op!

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die De Koploper te bieden heeft! Dus bel, mail of kom gerust langs!