Flexibele
werkplekken

Ondernemers kansen bieden

In een rustige en inspirerende werkomgeving. Ideaal voor freelancers en start-ups die nog niet aan vaste kantoorruimte toe zijn. Om welke reden dan ook. Of je nu een zelfstandig ondernemer bent die zijn klanten graag in een informele maar toch zakelijk sfeer wil ontvangen, puur omdat je thuis de focus niet kunt vinden of omdat je deel wil uitmaken van een verzamelconcept en hier in contact kunt komen met andere ondernemers.

Reserveren?

Onze
flexplekken

Rustige omgeving
We hebben een inspirerende werkplek gecreëerd met daglicht, planten en modern interieur.
Vergaderruimtes
Meeting, presentatie of overleg? Maak gebruik van een kleine of grotere vergaderruimte.
Multimedia
Van touchscreen tot TV of flip-over. Allerlei tools staan tot je beschikking.
Ruimte genoeg
In de co-working spaces heb je ruimte voor privacy en focus. Toch kom je gemakkelijk in contact met anderen.

Huur een
flexplek

Onze flexplekken zijn co-working ruimtes. Dat wil zeggen dat je jezelf tussen andere (zelfstandige) ondernemers bevindt. Op dezelfde werkvloer. De voordelen hiervan zijn onder meer de lage kosten: een werkplek huur je al vanaf 6,05 euro exclusief BTW per uur (33,00 euro exclusief BTW voor een hele dag en 187,00 euro exclusief BTW per maand). Daarnaast maak je gezamenlijk gebruik van vele voorzieningen, zoals horeca, receptie, en los te huren vergaderruimtes. Er is bovendien veel interactie tussen de flexibele huurders, maar dat is natuurlijk niet verplicht. Zoals jij ook bepaalt wanneer je komt en gaat. Interesse? Maak een afspraak en kom een keertje vrijblijvend langs.

Het boeken van een flexibele werkplek doe je door even een mail te sturen naar reserveringen@dekoploper.com of door te bellen naar 0113 288 988.

Zien we je binnenkort?

Sfeer

Onze
faciliteiten

Neem gerust
contact op!

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die De Koploper te bieden heeft! Dus bel, mail of kom gerust langs!