Tarieven

Huur ondernemersruimte

In De Koploper ontmoet je nieuwe zakelijke relaties, deel en gebruik je centrale voorzieningen en kun je binnenkort, tegen betaling, gebruik maken van de horeca en de koffiecorners in het gebouw. Een eigen flex werkplek of vergaderruimte nodig? Geen probleem! Ook die huur je in De Koploper. Zo flexibel zijn we!

Wie huurt in De Koploper kan rekenen op heel veel (financiële) voordelen. Je huurt namelijk niet alleen de ruimte die je nodig hebt om te kunnen ondernemen. Je mag ook gebruik maken van de gedeelde faciliteiten binnen De Koploper. Die delen we namelijk graag met onze huisgenoten! Op die manier bespaar je tot wel 35% op je directe huurkosten.

Onze kantoorunits zijn compleet gestoffeerd en worden tegen een vaste prijs aangeboden. Informeer naar het actuele aanbod via info@dekoploper.com of bel 0113-288988.

 

 

Interesse in
een kantoorruimte?

Dien een aanvraag in.
Wij doen je een voorstel.

Gewoon even bellen
of een e-mail sturen.

Liever teruggebeld worden door ons office-management?

De tarieven van
onze ruimtes.

De tarieven voor het huren van een eigen kantoorruimte, flexibele werkplek of vergaderruimte zijn inclusief het gebruik van elektriciteit en draadloos internet. Je kunt dus direct beginnen met werken. Daarnaast kun je, tegen betaling, gebruik maken van de koffiecorners in het gebouw en ook van de horeca. Kom je met de auto? Geen probleem! Er is voldoende parkeergelegenheid aan de achterzijde van het gebouw.

Interesse?

Meer over onze ruimtes weten?