5 november 2020

Henk Nieboer – PVNED

De Koploper is voor ons aantrekkelijk vanwege de centrale ligging en allerlei faciliteiten die het onder één dak heeft
Henk Nieboer - PVNED

Sinds maart 2020 is PVNED gevestigd in De Koploper. Wij zijn een organisatie met twaalf personen, waarvan ongeveer de helft dagelijks in ons kantoor op de eerste verdieping werkt. Voordat wij neerstreken in de Koploper huurden we tien jaar lang een bedrijfspand op het industrieterrein De Poel in Goes. Dat had niet de aantrekkelijke centrale ligging die De Koploper ons nu biedt. Een kantoor aan de rand van de binnenstad, naast het station, is erg handig in verband met bereikbaarheid.

 

We maken gedetailleerde voorspellingen van de productie en afname van energie. Zogenaamde ‘forecasts’ die dagelijks voor 11:00 uur beschikbaar zijn voor onze klanten. Op basis van deze nauwkeurige inschattingen wordt er gekocht en verkocht op de EPEX-stroombeurs. Als programmaverantwoordelijke partij ben je verplicht om je vraag en aanbod in te dienen bij de landelijke netbeheerder. PVNED neemt dit als erkende onafhankelijke programmaverantwoordelijke partij (PV-partij) voor klanten uit handen. Dat doen we via digitale systemen. Onze opdrachtgevers zijn dan ook verspreid door heel Europa. Van noord tot zuid en oost tot west.

 

Bij De Koploper spreek je andere ondernemers in het voorbijgaan. Zo ontstaat er onderlinge interactie. Het verzamelconcept heeft verder allerlei faciliteiten waar we gebruik van kunnen maken, zoals vergadermogelijkheden en binnenkort ook de horecagelegenheid. Er zijn recent Agri-oplaadpalen geplaatst, wat voor mij persoonlijk ideaal is want ik rijd een elektrische auto. De receptie met gastheer en gastvrouw is natuurlijk prettig als je bezoek verwacht. Ze zijn het eerste aanspreekpunt en klanten worden door hen altijd netjes ontvangen. Het toont een goede indruk en geeft uitstraling aan het gebouw.

Huren in
De Koploper?