15 december 2022

Uitbreiding met representatieve penthouseoffices

Stijlvol werken op een inspirerende, centrale plek in Goes

Het voormalige belastingkantoor, direct naast het station in Goes, is getransformeerd in een bruisende en sfeervolle plek om te werken. Grote en kleine ondernemers hebben in De Koploper de beschikking over een kantoor of flexibele werkplek, inclusief parkeergelegenheid aan de achterzijde. Daarnaast beschikt De Koploper over verschillende faciliteiten, waaronder een centrale receptie, luncherie en verschillende vergaderruimtes.

Op het huidige dak van De Koploper wordt een prachtige dakopbouw met Penthouse Offices gerealiseerd. De bouw vindt plaats in twee fases, waarbij de eerst fase voor verhuur beschikbaar is. Deze instapklare kantoren zijn gesitueerd op de derde verdieping waardoor een mooi uitzicht gegarandeerd is. De eerste fase omvat ruim 300 m² met individuele kantoren variërend van 18.4 tot 38.1 m². De kantoren zijn zowel met de trap als lift te bereiken en vormen een uitstekend visitekaartje voor uw bedrijf.

Het concept van De Koploper is bedoeld om u te ontzorgen. U betaalt een all-in huurprijs inclusief energie, internet en levering van aanvullende diensten. Zo kunt u zich focussen op ondernemen en bent u verzekerd van een mooi kantoor in een representatief, goed onderhouden gebouw. Meerdere ondernemers bij elkaar betekent dat u kennis en ervaring kunt delen, kunt samenwerken en uw netwerk groeit in snel tempo.

Bent u ondernemer die nog altijd vanuit huis werkt? Of wilt u uw huidige kantoorruimte verlaten om te gaan werken op deze prachtige plek in het centrum van Goes? Dan is dit dé kans om een Penthouse Office bovenin De Koploper te huren. Tijdens uw lunchpauze loopt u binnen enkele minuten de prachtige binnenstad van Goes in. Dankzij de ligging naast het trein- en busstation is de bereikbaarheid optimaal. Komt u met de auto, dan kunt u deze op het achtergelegen parkeerterrein parkeren.

Fase 1 van de Penthouse Offices is nu voor verhuur beschikbaar. De tweede fase van het project zal op termijn in verhuur gaan. In deze fase is er in totaal 530 m² beschikbaar, verdeeld over de tweede en derde verdieping, waarbij maatwerk in dit stadium nog mogelijk is.

Om deze redenen huurt u in De Koploper:

  • Toplocatie aan de rand van de binnenstad, direct naast het trein- en busstation
  • All-in huurprijs inclusief energie, internet en aanvullende diensten
  • Bruisende werkomgeving met aangenaam ondernemersklimaat
  • Representatieve kantoren in verschillende afmetingen
  • Penthouseverdieping is bereikbaar met de lift
  • Parkeergelegenheid aan de achterzijde
  • Hartelijke ontvangst van uw gasten aan de centrale receptie
  • Gezamenlijke koffiepantry en toiletten, die dagelijks schoongemaakt worden
  • Huur van vergaderruimtes en bijbehorend apparatuur, zodat u hiervoor zelf geen ruimte beschikbaar hoeft te hebben
  • Professioneel officemanagement

Huursom: vanaf € 550.- excl. BTW per maand

Meer informatie: vastgoedleads.nl/aanbod/penthouse-offices

Huren in
De Koploper?